Az infokom-piac kutató és tanácsadó specialistája
Magyar Infokommunikációs Jelentés 2018
Ízelítők a Jelentés 2014-es kiadásából – ha többre kíváncsi, mint ez a rövid betekintés, vagy a friss eredmények és a részletes piaci adatok érdeklik, forduljon munkatársainkhoz!

Betekintő elemzések

Az itBusiness hetilap Piackutatás rovatában adunk rövid ízelítőt néhány érdekes eredmény megosztásával a Jelentés elemzéseiből.
Cikksorozatunk témáiban sorra vesszük a vállalati, az intézményi és a lakossági szegmens informatikai, távközlési és internetes piacait, és néhány sarokszám és szakértői gondolat megosztásával betekintést adunk a Jelentés tartalmába.

A teljes modulokat, a részletes elemzéseket természetesen fenntartjuk ügyfeleink számára.

Bízunk benne azonban, hogy a néhány sarokszám alapján összeállított betekintő elemzések széles kör számára jelentenek majd érdekes és hasznos olvasnivalót, és csinálnak kedvet a piaci adatok alkalmazásához és a Magyar Infokommunikációs Jelentés részletes eredményeinek megismeréséhez.

A 2014-es kiadás cikkei elérhetőek a BellResearch honlapján: Heti elemzések


FIGYELEM: a cikkek csak ízelítők, a Jelentésben sokkal több van :-) Amennyiben többre kíváncsi, mint egy rövid betekintés, ha a friss eredmények és a részletes piaci adatok érdeklik, forduljon munkatársainkhoz!AJÁNLAT ÉS MEGRENDELÉS
További információk, ajánlat és bemutató prezentácó:

Jakab Áron
partnerkapcsolati igazgató
tanulmanyok{*}bellresearch.com
[+36-1] 477 01 00

Friss kutatások, elemzések - iratkozzon fel a BellResearch hírlevelére!